Er valt altijd wel iets te beleven in Nausicaá

Animatie, voedersessies voor vissen, verzorgers die tussen de haaien zwemmen, verrassende ontmoetingen… Nausicaá verveelt nooit!

ENKELE VOORBEELDEN:

 

ASSISTEER TIJDENS EEN TRAININGSESSIE VAN ONZE ZEELEEUWEN!

De trainers staan in voor de verzorging van de zeeleeuwen en houden ze actief bezig gedurende de dag.
Om ze fit en gezond te houden krijgen ze dagelijks medische oefeningen waarbij het team tracht de tanden van de zeeleeuwen te poetsen, hun hartritme te checken, kleine blessures te verzorgen of zelfs een echografie te maken.

Om in beweging te blijven krijgen ze dagelijks een spelprogramma voorgeschoteld en oefenen ze hun acrobatische salto’s.

VISSEN VOEDEREN IN DE LAGUNE

Beleef een unieke ervaring tijdens het voedermoment waarbij alle vissen van het rifaquarium gelijktijdig worden gevoed. Maanvissen, blauwe doktersvissen, vlindervissen, langhoornkoffervissen of vleermuisvissen gedijen allemaal samen in het aquarium en kronkelen vrolijk door mekaar. Het lijkt wel een ballet met 3000 figuranten.

VOEDEREN VAN DIEREN IN HET AANRAAKBASSIN

Door het voederen van de dieren in het aanraakbassin kom je letterlijk in contact met de onderwaterwereld. Roggen, kabeljauw, tarbot, heilbot zwemmen allemaal rond in het bassin en laten zich aanraken en aaien. Een geweldige beleving.

VOEDEREN VAN HAAIEN

Het voederen van de Californische tijgerhaaien en grote witte haaien in het zeebassin geeft je onmiddellijk een andere kijk op deze heersers van de zee en maakt je bewust van de belangrijke rol die ze spelen voor onze oceanen en onze planeet. Mis deze unieke ervaring niet !

 

Programme de Nausicaa : découvrez les animations !

Aucune animation trouvée

Ontmoet onze 58 000 Dieren