ONTDEK DE WERELDZEEËN

Nausicaá biedt u een unieke belevenis voor het hele gezin. Ontdek de verrassende wereld met het nieuw parcours "Op volle Zee" een het parcours "Over kusten en mensen".

Trakteer uzelf op een onvergetelijke reis naar het hart van de oceaan. Bewonder de 1 600 diersoorten in onze aquaria en aanschouw met eigen ogen de pracht en de rijkdom van de oceanen. Het doet u vast en zeker even stilstaan bij het belang van de oceanen voor de mensheid.
Lion de mer en plaine chasse au milieu d'un banc de poissons. Image mise en avant sur la page conseils et services

ÉÉN AQUARIUM, TWEE WERELDEN

ZO GROOT ALS DE OCEAAN

OP VOLLE ZEE

De enorme omvang van de oceaan wordt al snel duidelijk wanneer u kennismaakt met onze expo In Volle Zee. Nausicaá, het grootste zeecentrum van Europa, neemt u mee naar één van de laatste onverkende terreinen van onze planeet. Via videoschermen langsheen een spectaculair parcours lijkt het alsof u in de huid bent beland van verkenners op ontdekking naar het.

DE ZEE IS CRUCIAAL

over husten en mensen

Stap aan boord voor een reis langs de wereldzeeën: van de Noordzee, de Middellandse Zee, via de Tropen en de Kaap tot aan de Californische kust. Onderweg leert u hoe mens en oceaan samenleven. Ontdek de biodiversiteit en de ecosystemen maar vooral het belang van de oceaan voor de mensheid. Daarom moeten we alles doen om ze te beschermen.

ANIMATIE BIJ NAUSICAÁ

NIET TE MISSEN ONTMOETINGEN

Dagelijkse animatie rondom de belangrijkste diersoorten van Nausicáa
Je volgt een zeer leerrijk en amusant parcours, je bent getuige van trainings- en voedersessies en je komt alles te weten rond het leven in het grootste aquarium van Europa!
Ontdek verrassende weetjes rond het leven van vissen, en laat je bekoren door wat deze indrukwekkende schepsels allemaal uithalen.
Ken je nog de namen van de zeeleeuwen, het favoriete gerecht van de haaien of wat er zo speciaal is aan de zeeschildpad ? Geniet van je bezoek en val letterlijk van de éne verbazing in de andere!

Zeeleeuwen trainning : Favoriet bij onze bezoekers