Verrukt zijn over en wegdromen bij de onmetelijkheid van de Oceaan

De grote glaspartij

ADEMBENEMEND: 20 M LANG, 5 M HOOG, 54 TON: JE BENT SNEL VERGETEN WELKE TECHNISCHE INSPANNINGEN HET GEVERGD HEEFT OM JOU TE LATEN GENIETEN VAN HET WATERBALLET VAN 40 SOORTEN DIE HET GROOTSTE BASSIN VAN EUROPA BEVOLKEN. EEN GRANDIOOS SPEKTAKEL MET IN DE HOOFDROL ONDER MEER DE GRIJZE HAAI, HET SARDIENTJE, DE KONIJNVIS EN NATUURLIJK DE GROTE MANTAROG!

Ontdek de rijkdom van de oceanische biodiversiteit

De tropische lagune

ALS SCHUILKAMER VAN DE ZEEBIODIVERSITEIT BIEDEN DE KORAALRIFFEN EEN SPEKTAKEL DAT ALLEEN DE OCEAAN TEN TONELE KAN VOEREN: EEN ONVERGETELIJKE REIS WAARBIJ JE WORDT ONDERGEDOMPELD IN EEN OVERVLOED AAN VORMEN EN KLEUREN.

Gloednieuw! Recht naar het ‘Oog van de klimaatorkaan’

Nieuw totaalspektakel

DE NIEUWE EXPOSTITIE VAN NAUSICAÁ: LAAT JE MEEVOEREN DOOR DIT UITZONDERLIJKE TOTAALSPEKTAKEL. AAN HET EINDE VAN DEZE REIS ONTDEK JE WAT JE KUNT DOEN OM DEZE ONTWRICHTINGEN HET HOOFD TE BIEDEN EN DE KLIMAATVERANDERING AF TE REMMEN: ANDERS GAAN LEVEN, JE CONSUMPTIEGEWOONTEN AANPASSEN, NET ALS DE MANIER WAAROP JE JE VERPLAATST. ZOVEEL OPLOSSINGEN DIE ZOWAT IEDER VAN ONS IN DE PRAKTIJK KAN BRENGEN.

Kom zo dicht   mogelijk bij de Oceaan

Het aanraakbassin

DE TOPPER VAN NAUSICAÁ: HET AANRAAKBASSIN BEKOORT KLEIN EN GROOT! JE ZULT VERSTELD STAAN VAN DE REACTIE VAN DE ROGGEN: NIEUWSGIERIGE DIEREN DIE GEVOELIG ZIJN VOOR DE BEWEGINGEN VAN HET WATER EN ZICH DOOR JOUW LIEFKOZINGEN LATEN OVERSTELPEN!

Laat je betoveren door  de mysterieuze kwallen

De kwallen in Nausicaá

DE VARIATIE BINNEN DE POPULATIE VAN BEPAALDE SOORTEN IS EVENEENS EEN MARKER VOOR DE KLIMAATOPWARMING. ONTDEK IN NAUSICAÁ DE MYSTERIEUZE SCHOONHEID VAN DEZE WONDERLIJKE DIEREN!

Wist jij dat zeeleeuwen zo lenig waren?

Het reservaat van de zeeleeuwen

ZEER SPELERS, ZEELEEUWEN ZULLEN JE VERRASSEN MET HUN BEWENDIGHEID! ONTDEK ZE ONDER HET OPPERVLAK IN EEN GLAZEN TUNNEL, MIS DAN HUN MEDISCHE TRAINING BIJ ONZE VERZORGERS NIET.

Huiver en beef voor de heer en meester van de zee

Het haaienaquarium

INDRUKWEKKEND, ZEKER ALS JE NAAR DE HAAIENDIVERSITEIT KIJKT: ZEBRAHAAIEN, LUIPAARDHAAIEN, ZANDTIJGERHAAIEN, GRIJZE HAAIEN, BAKERHAAIEN, VOEDSTERHAAIEN, STIERKOPHAAIEN … KOM ZE ONTDEKKEN!